GaYA

Governance and Youth in the Alps

Tizer projekta GaYA

Izziv pri projektu GaYA je, da so mladi malo prisotni v političnem življenju in pri sprejemanju odločitev na ravni občin. Projekt GaYA nudi orodja za večjo participacijo mladih na občinski ravni v alpskem prostoru ter želi promovirati participacijo mladih in obveščati o primerih dobre prakse v tej zvezi. Prvo ključno orodje za obveščanje je tizer o projektu GaYA. ALPARC je skupaj s partnerji uskladil razvoj tega kratkega videoposnetka (clip), v katerem se ustvarjalna zgodba s slikami prikazuje na tabli. Video se uporablja kot orodje, ki posreduje sporočilo projekta GaYA na edinstven način glavnim ciljnim skupinam: regionalnim in lokalnim nosilcem odločitev ter sodelujočim v projektu na lokalni ravni.

Vsebina: Na vas je naloga vključevanja mladih v delovanje vaše občine. Če ne veste, kako, vam je lahko GaYA v pomoč in vam daje na voljo primerna orodja.

Videoposnetek je na voljo brezplačno na kanalu YouTube ALPARCa. Uporabljen bo za komunikacijo v projektu GaYA na strani vseh projektnih partnerjev in pilotskih regij. Prosimo, da uporabljate in delite videoposnetek, če to želite, na primer v družbenih medijih, ob dogodkih, okroglih mizah ali srečanjih komisij. Lahko se uporablja tudi kot tizer za vaše akcijske pobude ali za spodbujanje razprav v vaši občini.

 

Če želite prejeti video kot datoteko za prenos, prosimo, da nam to sporočite na naslov

info@alparc.org.

Hvala, da to sporočilo delite!

Videji pilotnih regij